Az Árral Szemben a Jövőért Alapítvány várja az ön megtisztelő 1%-át!
Árral szemben a Jövőért Alapítvány adószáma:
18757790-1-13
Infoblokk

Szülői értekezlet 2. rész: Sodródás

A második szülői értekezlet címe: Sodródás. Ezzel arra utalunk, arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a magukra hagyott fiatalok veszélyes állapotban vannak. A szülőktől érkező útmutatás nélkül a fiatalok kit követnek? Természetesen, mint a régi időkben is, a haverokat. A bandázás, a haveroknak való megfelelési kényszer, az elfogadás utáni vágy, vagy egyszerűen az érzés, hogy tartozzanak valahova, hamar elindíthatja a sodródást, és megnyitja a kaput a rossz kapcsolatok felé.

Mindezeken túl, a modern világban az interneten magára hagyott gyermek teljesen kiszolgáltatott állapotba kerül, nem tud védekezni a rá áramló veszélyekkel szemben. Mindaz, amit lát és hall a világhálón, nagy veszélyeket rejt magában akkor, ha nincs, aki a látottakat és hallottakat számára értelmezze. A drog, internetes pornográfia stb. olyan szinten tudják befolyásolni a fiatalok életét, értékrendjük alakulását, hogy utána már nagyon nehéz őket meggyőzni az ellenkezőjéről.

A fenti probléma minden családot érint, lakóhelytől, anyagi körülményektől stb. teljesen függetlenül. Vajon mit csinál a gyerek, amikor napokig a hangját sem hallani, csak a gép előtt ül? Kivel lógnak a fiatalok, amíg apa és anya keményen dolgozik, és nincs otthon? Ki vagy mi befolyásolja a gyermek gondolkodását? Milyen szokásai vannak, amelyeket a szülők nem is sejtenek?

Kérjük, gondolkodjon el ezeken ...

Kövess minket Facebookon:

Támogatások

Közösségi oldalaink:

Alapítványunk számlaszáma:

Árral Szemben a Jövőért:
OTP Bank: 1171800021128321
IBAN HU07 1171 8000 2112 8321 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

Árral szemben a Jövőért Alapítvány adószáma: 18757790-1-13

© Árral szemben a jövőért alapítvány 2016 - 2023